Brand Manual pidas esimest sünnipäeva

Brändingufirma Brand Manual tähistas 1. aprillil 2010 Rotermanni kvartalis asuvas Oot-Oot Lounge'is oma esimest sünnipäeva. Õnnitlejaid oli kohale tulnud üle 80 - nii sõpru, kliente, koostööpartnereid kui teiste agentuuride esindajaid, teiste hulgas ka Best Marketing.

Brand Manuali klientide hulka kuuluvad näiteks Viru Õlu (Eesti õlu, mida Eestist osta ei saa), Eesti Loto, Warsaw Business Garden, Prisma, TaxiPal, Clear Channel. Brand Manuali kõik neli töötajat - J. Margus Klaar, Dan Mikkin, Kaarel Mikkin ja Markko Karu - omavad üle kümne aasta kogemust reklaami, turunduse, toote- ja teenusearenduse ning visuaalse kommunikatsiooni alal.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018