Altex Marketingist sai Eesti esimene Google Adwords Qualified tunnustusega ettevõte

Altex Marketing OÜ hiljuti saavutatud tunnustus Google AdWords kvalifitseeritud ettevõttena kindlustab nende usaldusväärsust Google AdWords eksperdina ja võimaldab paremini teenindada Eesti ja teisi Euroopa reklaamijaid internetis. See tunnustus tõestab, et Altex valdab suurepäraselt Google’i tasulise otsingu valdkonda ja on saavutanud väga häid tulemusi klikipõhise (PPC) reklaami alal.

"Olen väga rõõmus, et meie tasulise otsimootoriturunduse meeskonda on nüüd avalikult tunnustatud kvaliteetse töö eest, mida me juba mõnda aega teinud oleme," ütles Tõnis Hinnosaar, Altexi tehniliste teenuste juht ja lisas, et "See staatus kindlustab meie klientidele, et suudame hallata suuri Google AdWords kampaaniaid ja vajadusel saame tugiteenust otse Google’ilt endalt”.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018