Kuldmuna þürii hindab esmakordselt sotsiaalmeedia kasutamist

Tänavu saab Kuldmuna auhinnale esitada Facebooki fännikülgi, blogisid, Twitteri kontosid jt sotsiaalmeedia kanalite kasutamisega seotud töid.„Facebookis on 150 000 eestlast, aasta lõpuks võib olla juba 300 000. See on suurim meediakanal Eestis, aga enamik seda veel ei tea,” ütles Kuldmuna digitaalse reklaami þürii esimees Priit Kallas.

Sotsiaalmeedia kasutamist hinnatakse digitaalse reklaami kategoorias. Seejuures hindab þürii eelkõige seda, millist väärtust sellega tarbijale luuakse ning kui aktiivselt on kasutajad sellega kaasa tulnud. „Sotsmeedia ei ole pasun, vaid dialoog. Kui dialoogi pole, siis pole ka sotsmeediat,” rõhutas Kallas.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018