Brand Factory võtab tööle müügiesindaja-projektijuhi

Brand Factory OÜ (endise nimega Tige Kala OÜ) alustas tegevust 1998. aastal reklaamtoodete valmistamise valdkonnas. 2004. aastal omandas Brand Factory Nordic AB enamusosaluse Tige Kala OÜ-s ja alates 04.04.2005 on ettevõtte ärinimeks Brand Factory Estonia OÜ. Brand Factory Estonia kuulub Brand Factory Group kontserni, mis on tegutsenud 46 aastat. Brand Factory Group koduturgudeks on Skandinaavia ja Balti riigid. Brand Factory Group kontserni kuulub 10 ettevõtet, kus töötab kokku 200 inimest. Kontserni käive 2008. aastal oli 35 miljonit eurot, mis annab oma tegevusvaldkonnas turuliidri positsiooni.

Pakutav ametikoht:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018