Olav Osolin tänavatantsufestivali Battle of EST 2009 plakatist

Kujutage ette pilti: sammun mina, Olav Osolin, läpakas kaenlas, mööda Rävala puiesteed, mõeldes omi mõtteid ja liigutades maksimaalse hooga jalgu, et mitte kohtumisele hiljaks jääda.

Ühtäkki jään kui naelutatult seisma: blond nukunäoga tüdruk, nokamüts viltu peas, vaatab mulle poeaknalt otse silma ja küsib: “Mis mõttes ei tule bättlile?” Vaatan talle otsa ja tunnen täiesti reaalselt, et mul on piinlik. Dämnd! Bättlile minek pole mulle pähegi tulnud, seda enam, et olen vaid hägusalt kuulnud, et tegu on meie tuntuima streettantsuvõistlusega. Nii uuringi plakati allservast,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018