Suhtekorralduse Auhind 2010 kutsub kandideerima

Konkurss Suhtekorralduse Auhind 2010 on avatud!Eesti Suhtekorraldajate Liit kutsub era-, avaliku ja kolmanda sektori organisatsioone üles seadma oma viimase 12 kuu edukamaid projekte ja kampaaniaid. Parimaid esitletakse ja võitjad kuulutatakse välja 18.–19. märtsil toimuval aasta turundussündmusel Password 2010.

Konkursi eesmärk on selgitada välja läinud aastal läbi viidud parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid. Konkurss aitab organisatsioonidel esitleda laiemalt oma suhtekorralduse abil saavutatud tulemusi ning saada tunnustust oma tööle.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018