Saku Õlletehase turundusdirektoriks saab Kadri Ärm

Saku Õlletehase turundusdirektorina asub 2010. aasta 4. jaanuarist tööle Kadri Ärm. Kadri on juhtivates ettevõtetes turundusjuhina töötanud ligi 15 aastat. Aastatel 1997-2000 töötas Kadri Coca-Cola Eestis ning omab seega Saku Õlletehase jaoks olulist karastusjookide sektori kogemust. Alates aastast 2000 on Kadri olnud EMT turundusjuht.

„Saku on Eesti säravamaid ja võimsaimaid brände. Turundajana olen tihti imetlenud Saku Õlletehase turundus-ja müügitegusid. Tarbijana omakorda rõõmustanud nende silmapaistva tootearenduse üle. Seda suurem on au ja väljakutse liituda Saku märgi taga oleva professionaalide meeskonnaga ja anda oma panus selle suurepärase ettevõtte turuliidriks olemisel täna ja edaspidi,“ ütles Kadri Ärm.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018