Selgusid Eurobest 2009 võitjad

Järjekorras teine rahvusvaheline reklaamifestival Eurobest toimus sel aastal 25. - 27. novembril Amsterdamis. Kolme päeva jooksul keskendus festival Euroopa loovtööstuse võtmeküsimustele ning tunnustas loovuse säravamaid esindajaid 27. novembril toimunud auhinnagalal.

Kõige rohkem auhindi viisid koju Belgia ja Saksamaa, Aasta Agentuuriks nimetati Ogilvy France. Eurobest 2009 võidutööd valiti välja 35 riigist esitatud 5896 töö hulgast. Delegaate oli festivalist osa võtmas 850.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018