Euro RSCG Worldwide tunnistati maailma suurimaks reklaamiagentuuriks

Euro RSCG Worldwide nimetati juba neljandat aastat järjest maailma suurimaks reklaamiagentuuriks. Tiitli jagamisel võeti arvesse 2009. aasta Advertising Age Global Marketers raportis toodud ettevõtete ülemaailmsete klientide arv.

Neljas järjestikune võit saavutati tänu ettevõtte kasvule kõikides regioonides ning uutele klientidele, kelle hulka kuuluvad IBM, Duluxi, Pernod Ricard’s Jacob’s Creek jt. 67 ülemaailmse kliendiga edestas Euro RSCG Worldwide teisele kohale jäänud McCann Worldgroup’i ning kolmandana asetsenud Ogilvy Group’i.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018