Kommunikatsiooniäri trendid: konkurentsist koostöövõrgustikeks

Mõiste „koostöö“ on jõudnud peavoolu juhtimiskonsultantide soovituste hulka. Ka kommunikatsioonis tuleb see mõiste ärimudelitesse sisse tuua ja võibolla on sellest lähtuvalt neid mudeleid ka mõttekas muuta. Konkurents ei ole üheski muus tööstusharus sedavõrd olemuslikult äri sisusse imbunud kui reklaamis – nii agentuurisisestes protsessides, agentuuridevahelistes suhetes kui suhetes klientidega. Selline töömudel ei ole aga jätkusuutlik, kulutades rohkem energiat kui tagasi annab. Energiana mõistan antud juhul kas raha või pühendatud aega ja tähelepanu.

Agentuurisisene konkurents

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018