Kommunikatsiooniäri trendid: konkurentsist koostöövõrgustikeks

Mõiste „koostöö“ on jõudnud peavoolu juhtimiskonsultantide soovituste hulka. Ka kommunikatsioonis tuleb see mõiste ärimudelitesse sisse tuua ja võibolla on sellest lähtuvalt neid mudeleid ka mõttekas muuta. Konkurents ei ole üheski muus tööstusharus sedavõrd olemuslikult äri sisusse imbunud kui reklaamis – nii agentuurisisestes protsessides, agentuuridevahelistes suhetes kui suhetes klientidega. Selline töömudel ei ole aga jätkusuutlik, kulutades rohkem energiat kui tagasi annab. Energiana mõistan antud juhul kas raha või pühendatud aega ja tähelepanu.

Agentuurisisene konkurents

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018