Uku Nurk Ülemiste keskuse kampaaniast: ''Mingem üles Ülemistesse!''

Viimasel ajal sagenevad jõuliselt ostukeskuste müügikampaaniad. Kõiksugu päevad, millede raames allahindlusi ning mahlakaid hinnalõikeid pakutakse. Üks sellistest oli Ülemiste keskuse reklaam: Mingem üles Ülemistesse.

Milline nutikas riim ja hea positsioneering, kus omaaegne viljalõikusteema on leidnud humoorika taaskasutamise. Teema jõulisus torkab silma juba tunnuslausest: Mingem üles Ülemistesse, mis pisukese paroodiana koorilaulust kergesti äratundmist tekitab ning kõrvu kumisema kipub jääma. Ka teleklipi mustvalge toon ning osavalt lõigutud vana ja uue vaheldumine on hästi välja kukkunud ning ma suisa

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018