WAZZAP? 2009

Mis toimub? Turunduse ja reklaami teemaliste seminaride sari WAZZAP? 2009Millal? 24.-25.-26. november ja 2. detsember 2009Kus?Reval Hotell Olümpias, Omega konverentsisaalis, TallinnasKes korraldab? Best MarketingKes osalevad? Ettevõtete turundusjuhid, brändijuhid, reklaamijuhid, turundusspetsialistid, reklaamiagentuuride tegev- ja loovjuhid ning projektijuhid ja meediaagentuuride esindajad.

WAZZAP? 2009 on sündmus, mida vajad, et teha turundusplaane aastaks 2010. WAZZAP? 2009 keskendub hetkel väga aktuaalsetele turundusteemadele ja koosneb neljast täispäevasest seminarist. Seminarid algavad väliseksperdi viis tundi kestva koolitusega, millele järgneb

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018