M-turundus on tõusulainel – Telejazz ületas 10 miljoni SMSi piiri

Telejazzi pakutavate ühenduste kaudu on 2009. aasta jooksul saadetud 10 miljonit SMSi. Eelmisel neljapäeval saatis teiste hulgas oma klientidele SMS-teavitusi ka Telejazzi pikaajaline koostööpartner Monton, kelle abiga tulemus saavutati. Telejazzi jaoks olulise sündumuse puhul kingib ettevõte Montonile 10 000 tasuta SMSi.

Telejazzi müügijuht Rainer Tükk arvas, et iga-aastast kasvutrendi m-turunduses on aidanud jätkata eelmisel aastal turule toodud sõnumite saatmise portaal www.smsjazz.net, mille abil ärikliendid saavad väga mugavalt ise oma klientidele regulaarselt SMS-teavitusi saata. „Oleme positiivselt üllatunud,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018