Kliinik 32 näitas, mis juhtub, kui hambad unarusse jätta

Klient: Kliinik 32 Agentuur: Taevas OgilvyHammaste tervise kuu raames püstitati Tallinnas Solarise keskuse ette 2,5m kõrgune hambainstallatsioon, mis andis andis „linnabakterite“ ees alla kõigest kahe nädalaga, näidates ilmekalt, mis juhtub hoolitsemata hammastega.

Kliinik 32 peaarsti dr Lauri Vahtra rääkis, et ülisuure hammasteinstallatsiooni eesmärk oli näidata, kuidas mõjutab suuhügieen või selle puudumine hammaste tervist. „Selleks andsime kõigil huvilistele võimaluse ise „bakterit mängida“, kuu lõpus pidi näha olema, milline siis hooldamata suu välja näeb. Seda, et bakterid nii kärmelt ja kurjalt töötavad ning terve suu jagu hambaid

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018