Heiki Urbala läks Dreamersist Age McCann'i

Seitse aastat reklaamiagentuuris Dreamers loovjuhina töötanud Heiki Urbala (fotol) loobub oma tööst ja partneri staatusest Dreamersis ja liitub 5. oktoobril Age McCanni meeskonnaga. "Töökohavahetus on seotud minu isikliku ambitsiooniga ennast suuremas meeskonnas teostada ja proovile panna," ütles Heiki Urbala Best Marketingile.

"Viimased seitse aastat Dreamersis on möödunud kiiremini, kui ma arvata oleks osanud. Selle perioodi sisse jääb suuri võite, kuldseid mune, siirast rõõmu, täitunud unistusi ja väga palju toredaid inimesi," lisas Heiki. 

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018