E-posti turundus on jätkuvalt tõhus võimalus müügi suurendamiseks

Seoses läheneva internetiturunduse kongressiga Best Internet 2009 viis Best Marketing läbi väikese küsitluse teemal „E-posti turundus“. Selgus, et e-posti turundus on jätkuvalt tõhus võimalus müügi suurendamiseks. Pooled vastanutest mainisid ka Twitteri efektiivsust.

Loe, mida vastasid küsimustele Hawaii Expressi turundusjuht Priit Salumäe, Ülemiste City suhtekorraldaja Karin Tamm, Pimedate Ööde Filmifestivali (PÖFF) turundusjuht Anneli Vask, suusa- ja rattareiside korraldaja Renee Tuul Alpiexpressist, Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu ja EAS-i

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018