Kas 9/11 oli vaid tsunami teetassis? WWF mõistab skandaalse klipi hukka.

DDB Brazil on Maailma Looduse Fondi Brasiilia üksusele (World Wildlife Fund Brazil) teinud 2001. aasta 11. septembri New York'i traagilistele sündmustele viitava vastuolulisi tundeid tekitava reklaamklipi, mille sõnumiks on, et maailmas juhtub hullemaidki asju kui 9/11.

Maailma Looduse Fondi USA-s asuv peakorter mõistab klipi hukka ja vabandab 9/11 ohvrite lähedaste ees. WWF USA ütleb, et WWF Brazil on küll WWF võrgustikku kuuluv, kuid samas selle sõltumatu liige ning reklaam telliti WWF-i juhatusega kooskõlastamata. Reklaamiga kaasnenud skandaali tõttu on WWF-i sees algatatud uurimine.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018