Rahulikuma elu nimel: anti-energiajook Slow Cow

Abiks lõõgastust vajavatele inimestele pakub uus Kanadast pärit jook Slow Cow "vastmürgina" Red Bull'i sarnastele energiajookidele igas oma purgis lõdvestavat ja stressi maandavat "akupunktuuri sessiooni".

Kui kofeiinist küllastunud energiajoogid suurendavad joojate ärevustunnet, siis Slow Cow sisaldab L-teaniini (looduses leiduv aminohape, mida leidub rohkelt rohelises tees), kummelit, palderjani, kannatuslille ja teisi rahustava toimega komponente.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018