Solarise turundusjuhiks sai Georgi Viies

20. juulil 2009 asus Tallinnas sügisel avatava Solaris Keskuse turundusjuhi ametisse siiani TV3 turundusjuhina töötanud Georgi Viies. TV3 turundusosakonna juhtimise võttis kuni uue turundusjuhi leidmiseni üle tegevjuhi kt. Kaspars Ozolins.

Georgi Viies on lõpetanud mehaanikainsenerina TTÜ ja omandanud MBA kraadi Henley Management College’ist. Ta on töötanud viis aastat Tallinna Kaubamaja ja Selveri turundusdirektorina ning järgnevad viis aastat turvafirma Falck Eesti turundusdirektorina. 2007. aasta märtsist kuni 2009. aasta juulini töötas Georgi telekanali TV3 turundusjuhina.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018