ADC*E Grand Prix 2009 läks Hornbach'i fantaasiamaja eest Saksa agentuurile HEIMAT

13. juunil kuulutati Barcelonas välja ADC*E (Art Directors' Club of Europe) 2009. aasta auhindade võirjad. Rohkem kui 50 Euroopa professionaalsest loovtöötajast koosnev þürii, mida juhtis ADC*E president Franco Moretti, valis välja parimad Euroopa reklaami- ja disainitööd rohkem kui 910 konkurendi hulgast 20 Euroopa riigist.

Grand Prix sai Saksamaalt pärit töö “Hornbach'i fantaasiamaja” ("The Hornbach House of Imagination"). Agentuur: HEIMAT, Berliin. Klient: remondikaupade kett Hornbach Baumarkt AG. Eelnevalt on “Hornbach'i fantaasiamaja” võitnud ka Eurobest Awards 2008 Sales Promotion Grand Prix.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018