Sündis uus portaal Aialeht.ee

Eelmisel nädalal uuendas Eesti suurim nädalaleht Maaleht oma veebikülge ning avas täiesti uue portaali Aialeht.ee. Uus uks virtuaalsesse aiamaailma tahab olla parim nõuandja inimesele, kes tunneb huvi taimede vastu nii toas kui õues.

Maaleht.ee peatoimetaja Kai Simsoni sõnul on uue portaali loomisel kasutatud Maalehe ja ajakirja Maakodu aiandusnõuannete aastatepikkust kogemust. “Ehitame üles portaali, kust saavad nõu nii algajad kui juba pikaajalised aiandusega tegelejad,” sõnas ta, lisades, et Aialeht.ee on koht, kust saab kätte kogu aiapidajale vajamineva info. “Aedniku kalender annab oma soovitused tööde ja tegemiste

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018