Alastair Campbelli workshopi muljeid

16. juunil esines Tallinnas Briti digitaalagentuuri Nomensa kasutajakogemuse valdkonna juht Alastair Campbell, kes rääkis teemal "Kuidas luua kasutajasõbralikku veebilehte" (“How to create user-friendly website and increase your website traffic: introduction to usability”).

Worshopil osalenud ADM Interactive'i turundusjuht Katariina Täht kirjutab ADM-i blogis: "Best Marketingi korraldatud Campbelli kodulehe kasutajasõbralikkuse teemaline koolitus oli üsna parajalt tembitud: ühtaegu nii üldistavalt kokkuvõtlik kui küllalt konkreetne. Campbelli käsitlus tundus võibolla sellepärast nii värskena, et sageli on veebispetsialistid tehnilise taustaga,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Seotud lood

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018