Suvisest meediatarbimisest positiivses võtmes: „hapukurgihooaeg“ pakub soodsa võimaluse pildile saada

Suvest positiivses võtmesMeedia kontekstis räägitakse suvest kui hapukurgihooajast. Teenimatult. Tõsi ta on, et suviti on ajakirjanikel kaalukaid teemasid vähem ja talve tubasele meediatarbimisele pakub suvi rohkem alternatiive. Kuid kontrastid suvise ja talvise meediatarbimise vahel ei ole nii suured, kui müüt hapukurgihooajast meisse sisendada püüab.

Nii on see vähemalt teles ja telerivaatamine moodustab suure osa üldisest meediatarbimisest. Kui uskuda värsket Emori meediapäeva uuringut, siis ajaliselt kulub keskmisel Eesti elanikul kogu meediatarbimisest telele 46 protsenti. Järgnevad raadio (30%), internet (18%) ja print (8%).

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018