Berit-Bärbel Rebane: Ideaalse kliendi tähelepanekud

Inimesi on erinevaid, mina olen reklaamiaustaja ja –armastaja. Ma naudin kaubanduslikke teadaandeid ning värvilisi plakateid, mis on professionaalselt teostatud. Hea reklaam on nagu kunst, mis annab rohkem kui võtab. Lisaks soovitusele: „Palun kaaluge just meie toote ostmist“ saab inimene ka kogemuse või elamuse võrra rikkamaks. Hea reklaam jääb meelde, paneb tegutsema ning nähtut/kuuldut teistega jagama.

Väga tihti langetan otsuseid just selle järgi, kes on suutnud parema idee ära vormistada. Idee maksab ning ma olen nõus välja näitama oma austust ostu läbi. Olen ideaalne klient, sest ei ole kinni brändides ja markides ning annan kõigile võimaluse mind üllatada.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018