Loodi Baltikumi suurim kommunikatsiooniagentuuride grupp Big IDEA Group

2. juunil 2009 ühendati 15 eraldiseisvat Eesti, Läti ja Leedu firmat Baltikumi suurimaks kommunikatsiooniagentuuride grupiks, mis kannab nime Big Idea Group. Uude ainulaadsesse gruppi kuuluvad Idea Euro RSCG, Euro RSCG PR, Media Planning Group (MPG), Nitro ja Media Contacts. Ühinemise eesmärgiks on tulemuslikuma integreeritud kommunikatsiooniteenuse pakkumine, digimeedia ja digiturunduse edasiarendamine ning laienemine uutele turgudele. Big Idea Groupi juhina alustas tööd välismaist päritolu John Domas, kes on juhtinud 10 aasta jooksul Euro RSCG Ungari, Euro RSCG Poola, Media Planning Group'i Saksamaa ja Kanada agentuure.


John Domas

Olles lõpetanud Floridas asuva Lynn’i Ülikooli disaini eria, kolis John Atlantasse, kus ta täiendas oma haridust USA ühes parimas reklaamikunsti koolis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI
PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018