Estraveli turundusdirektor Ruth Laidvee lahkub ametist

Estraveli turundusdirektor Ruth Laidvee lahkub mai lõpus ametist, tema senine ametikoht Estravelis jääb hetkel vakantseks. Igapäevase turundustegevuse eest hakkab Estravelis vastutama kommunikatsioonijuht Mariliis Rüütsalu, juhtkonna tasandil arendusdirektor Matti Pruul.

Ruth Laidvee on lõpetanud Tartu Ülikooli ajalooteaduskonna ja Audentese Rahvusvahelise Ülikooli ärijuhtimise eriala. Ta on töötanud pikka aega (alguses režissööri assistendina, siis režissöörina) Eesti Televisioonis, turundusjuhina MAP Eestis ja Hansapanga Kindlustuses ning turundusdirektorina Sampo Pangas. 2006. - 2009 aastani töötas Ruth Estravelis.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018