Alastair Campbell'i workshopil osalejate nimekiri

Alastair Campbell, NomensaAllan Sombri, DelfiAllan Martinson, MTVP ASAnn Nurga, PõllumajandusministeeriumAnne Jääger, Regio Anne-Ly Rappu, Husqvarna Eesti OÜCarol Tikerperi, altex marketing OÜCarol OjasooErki Peinar, ADM Interactive Erkki Teedla, KFP Development OÜGeorgi ViiesHando Sinisalu, Best MarketingHelar Kesküla, Mikare Baltic OÜHelen Noormets, Tervise Arengu InstituutHelen Unt, In Nomine Heleri Käro, AS EMTHenri Leik, Ideum Media OÜIngrid Tsirel, Tameo MT OÜIvar Aleksanderson, Regio Juta Vaks, Regio Kaarel Krinal, Assistor ASKadri Masing, Eesti PäevalehtKatariina Täht, ADM InteractiveMaido Parv, Newton MarketingMargit Rüüsak, Tele2 Eesti ASMarko Saue, Newton MarketingMartin Rytberg, Foronte OÜMartti Nõu, Flashgarden OÜ Mårten Cronander, Regio Oliver Helm, Artwerk OÜPriit Kallas, DreamGrowPriit Kervi, Regio Priit Tammets, Tallinna ÜlikoolRait Metsamart Riho Pihelpuu, ADM InteractiveRiivo Reinvart, Ideewabrik OÜ Silja Oja, Best MarketingSiimo Sulev, Regio Toomas Hundt, Tallinna Sadam AS


Nimekirja uuendati vimati: 15. juunil 2009 kl 17:00

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Seotud lood

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018