Toimus Gregory Troussovi ''Turundamine venelastele'' meistriklass

21. mail 2009 toimus Tallinnas tunnustatud Vene turunduskoolitaja Gregory Troussovi ''Turundamine venelastele'' meistriklass.  Psühholoogi- ja matemaatikuharidusele lisaks MBA kraadi omav Gregory Troussov rääkis kriisiaja turundustrendidest ja ebakindluse ning usaldamatuse õhkkonnast nii ärilises kui psühholoogilises mõttes, julgustades samas  turundajaid just praegu tegutsema ja võimalustest kinni haarama, mitte "pidurit vajutama", nagu alateadvus instinktiivselt meid tegema sunnib.

Näiteks selline huvitav fakt: 80% klientidest Venemaal ja USA-s (ning ilmselt ka Eestis) teeb praegusel kriisiajal poes valiku kõige odavama kategooria kaupade kasuks. 4% aga ostab just kõige kallimaid asju = demonstrative consumption - showing off that you can afford it. Ja see 4% kasvab varsti 8%-le. Keskmine hinnakategooria kaob ilmselt üldse ära.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018