Eesti kõige mainekamad suurettevõtted on Swedbank ja Rakvere LK

Juba kümnendat korda viis TNS Emor läbi iga-aastase Eesti suurettevõtete tuntuse ja maine uuringu. Suurettevõtted reastati kahe näitaja - üldise hoiaku ning tugevuskuvandi - ühendindeksi alusel. Sel aastal juhivad suurettevõtete maineindeksi pingerida AS Swedbank ja AS Rakvere Lihakombinaat. Liidritele järgnevad AS Saku Õlletehas, AS EMT, AS A. Le Coq ja AS A-Selver. Suurtest riigiettevõtetest peetakse kõige mainekamaks Eesti Energiat.

Eelmistel aastatel on ettevõtete pingerida maineindeksi alusel olnud suhteliselt stabiilne, kuid 2009. aasta on toonud mitmeid muudatusi. Eelmistel aastatel kindlate liidrite hulgas olnud AS Kalev jäi seekord uuritavate suurettevõtete nimekirjast välja, kuna pärast kontserni struktuuri muutusi kasutab Kalevi nime oma ärinimes AS Kalev Chocolate Factory, mis aga ei kuulu Eesti suurema käibega

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018