Eesti saadab EXPO-le hoiupõrsad

29. aprillil 2009 selgusid EXPO 2010 Eesti paviljoni ideekonkursi ja ühtlasi Eesti selle aasta suurima turundusliku riigihanke I etapi tulemused. Ideekonkursi eesmärk oli saada parim ideekavand maailmanäituse EXPO 2010 Eesti paviljoni ekspositsiooni, sisekujunduse ja fassaadikujunduse lahendamiseks.

2010. aasta 1. maist 31. oktoobrini Shanghais toimuva maailmanäituse EXPO 2010 peateemaks on "Parem linn, parem elu". Sellega soovitakse juhtida globaalse üldsuse tähelepanu kiire linnastumisega kaasnevatele probleemidele. EXPO teema peegeldab inimkonna soovi parema elu järele tulevases linnakeskkonnas. Näitusel osaleb 186 riiki ja 47 rahvusvahelist organisatsiooni, oodatakse ligi 70 miljonit

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018