21. mail Tallinnas Gregory Troussovi meistriklass ''Marketing to Russians''

Vene tipp-turunduskoolitaja ja Password 2009 lemmikesineja Gregory Troussov tuleb taas Eestisse ja annab 21. mail TTÜ õppekeskus International University Audenteses terve päeva kestva meistriklassi teemal "Turundamine venelastele".

Gregory Troussov on üks Moskva juhtivatest turundusekspertidest. Ta on Moskva Ülikooli turunduse professor. Tema raamat "Nad tulevad ja ostavad" sai Venemaa 2007. aasta parima turundusraamatu auhinna. Venemaa ajakiri "Marketing Management" valis Troussovi 2007. aasta Venemaa parimaks turunduskoolitajaks.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018