Pesakonna koomiks jõudis teismeikka

Pesakonna 15-aasta juubeli puhul korraldab koomiksi autor Madis Ots näituse, kus osaleb 15 Eesti kunstnikku. Oma tõlgenduse koomiksist annavad teiste hulgas Priit Pärn, Navitrolla, Herkki Erich Merila, Hannes Praks, Maarit Murka, Marko Kekishev, Hannes Võrno.

Kes ei tea, siis Pesakond on üks enim avaldatud ja armastatud Eesti originaalkoomikseid, mida on alates 1994. aastast ilmunud juba ligikaudu 3000 numbrit. Koomiksi autor Madis Ots töötab loovjuhina reklaamiagentuuris Vatson Wunderman.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018