Osalejate nimekiri

Aivar Lumi, Eesti Munatooted AS Alice Pehk, Tallinna Filharmoonia Anastassia Shterenberg Andre Vahar, FreeCut OÜ Andres Kaldma, Balteco Mööbel OÜ Andres Susi, MTVP Andrus Palumäe, International University Audentes Ann Vainlo, Hansaplant Anna Kurepina, Media House Anna Semenova, International University Audentes Annette Schultz, TNS Emor Annika Arras, Eesti Reformierakond Archil Chochia, International University Audentes Ave Svarts, Teater Vanemuine Birgit Simm, EBS Education OÜ Britta Gassmann, International University Audentes Erik Moora, Catapult FilmsErika Saks, Pult OÜErkki Tuisk, DDB Estonia Enel Eha, Best Marketing Gregory Troussov, Kontakt-Expert Indrek Tori, PostimeesInga Jagomäe, Riigikantselei Irina Svidlov, Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakondJevgeni Zhurjari, Eesti Reformierakond Juri Kidjajev, Sampo Pank Katerina Kraav, International University Audentes Kati Veskimägi, RMK Katri Sander, Wris AS Katrin Siska, International University Audentes Kristjan Seema, Tele2 Leena Politanov, Ariko ASLidia Sorokina, Alida Balti OÜ Ljudmila Prima, Tartu Ülikooli Narva kolledž Madis Taras, Division Maret Hook, Eesti Väärtpaberikeskus Margus Kriis, Henkel Makroflex Marika Jahilo, Postimees Mihkel Lauk, MRM Baltic Natalia Sorokina, RED Group OÜ Nikita Baranov, International University Audentes Olesja Aun, Eesti Reformierakond Olga Rõhlitskaja, EMT Piia Sinisalu, Best Marketing Piret Carson, Reval Hotelligrupp Rain Teimann, Vatson Wunderman Rait Tasso, Elion Ettevõtted AS Sergei Tsernuhha, International University Audentes Silja Oja, Best Marketing Tarmo Mustonen, Turunduskontor Tarmo Saks, International University Audentes Tatjana Požogina, International University Audentes Teemu Hemmilä, International University Audentes Tiina Hiob, TLÜ Tiina-Erika Friedenthal, Teater Vanemuine Tiivi Püvi, Elion Ettevõtted AS Triin Kaare, A-Selver AS Tõnu Väät, PostimeesVeiko Krünberg, Nordic Gaming Ltd. Veljo Koovit, International University Audentes

Nimekirja uuendati viimati: 20. mai 2009, kl 11.15

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Seotud lood

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018