Veebileht või koduleht?

E-turundus on saamas aina olulisemaks osaks kogu ettevõtte turundustegevustes. Selles valdkonnas on tekkinud väga palju uusi sõnu, mis on meie igapäevasesse kasutusse tulnud inglise keelest, kuid mis on hakanud oma elu elama ja mida inimesed kasutavad erinevates kontekstides erinevalt. Kuna e-turundus saab üha populaarsemaks, on oluline, et mõisted, mida selles valdkonnas kasutatakse, oleks üheselt mõistetavad nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Ka sellised sõnad nagu veebileht ja koduleht, mis on tuntud kõigile, on tegelikult alles üpris värsked. Need on aga just sedasorti sõnad, mille tähendust mõistetakse erinevalt. Mis puhul on siis õige kasutada väljendit veebileht ja millal koduleht? Kui hakkasin nende sõnade tausta uurima, siis selgus, et päris ühtset reeglit ei olegi. Seetõttu võtsin ette

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018