Esmakordselt Eestis: fallosekujuliste logode konkurss

Kuna kõigi disainerite salasooviks on kujundada logo, mis oleks võimalikult fallose sarnane, siis käesolevaga kuulutab Doktor Eamers välja riistakujuliste logode konkursi. Selliseid logosid on küll keeruline müüa, aga professionaalsemad disainerid on suutnud oma eesmärgi siiski nii osavalt ära vormistada, et said kliendilt kinnituse kätte. Eesti Ajaloomuuseumi, Eesti Kooriühingu, EV 90, Age McCanni jpt teiste logode kõrval on leidnud äramärkimist ka Best Interneti graafika. Tunnustagem proffe!

Alljärgnevalt on ära toodud esimene shortlist:
dr-eamers.blogspot.com

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018