Kädi Kaasikmäe Keskerakonna protestiaktsioonist

2009. aasta alguse reklaamisaak on üsna kesine ja erilise leiu üle tuleb üsna pikalt pead murda. Olles nii iseennast kui kõiki ümberkaudseid oma küsimusega: “Kas te olete märganud mõnda eristuvat reklaami?” hulluks ajanud, tabab mind lõpuks siiski “õnnis taaskohtumine ja äratundmisrõõm”. Keskerakond kõnetab mind õhtuses välimeedias neile omases laimavas stiilis mitmel erineval moel ja kutsub üles protestima. Reklaami vastu protestimisest kuulen samuti juba järgmisel päeval.TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018