Ogilvy Interactive tunnistati juhtivaks interaktiivseid lahendusi pakkuvaks agentuuriks

Reklaami- ja turundusvaldkonna hindamisele spetsialiseerunud uuringuagentuur RECMA tunnistas ülemaailmselt juhtivaks interaktiivseid reklaamilahendusi pakkuvaks ettevõtteks Ogilvy Interactive’i, mille oskusteavet ja teenuseid esindab Eestis reklaamiagentuur Taevas Ogilvy.

RECMA poolt esimest korda koostatud „Interaktiivsete agentuuride TOPis“ olid vaatluse all kokku 130 globaalset interaktiivseid turundusteenuseid pakkuvat firmat. Edetabeli esikolmikus järgnesid Ogilvy Interactive’ile (WPP) Isobar (Aegis Media) ja Sapient Interactive (iseseisev firma).

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018