Ogilvy Interactive tunnistati juhtivaks interaktiivseid lahendusi pakkuvaks agentuuriks

Reklaami- ja turundusvaldkonna hindamisele spetsialiseerunud uuringuagentuur RECMA tunnistas ülemaailmselt juhtivaks interaktiivseid reklaamilahendusi pakkuvaks ettevõtteks Ogilvy Interactive’i, mille oskusteavet ja teenuseid esindab Eestis reklaamiagentuur Taevas Ogilvy.

RECMA poolt esimest korda koostatud „Interaktiivsete agentuuride TOPis“ olid vaatluse all kokku 130 globaalset interaktiivseid turundusteenuseid pakkuvat firmat. Edetabeli esikolmikus järgnesid Ogilvy Interactive’ile (WPP) Isobar (Aegis Media) ja Sapient Interactive (iseseisev firma).

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018