NETI soovitusfunktsioon aitab kasvatada portaali käivet

Eesti enimkülastatavas internetiportaalis NETI on alustatud jõulist arendustegevust. Esimesena viiakse ellu soovitusfunktsioon, mille eesmärgiks on külastatavuse kasvatamine ja seeläbi reklaamimüügi käibe suurendamine. NETI on paaril viimasel aastal olnud reklaamimüügi käibe osas Eestis internetiportaalide hulgas stabiilselt 2. kohal.

Elioni sisuteenuste juhi Paul Lilje sõnul on soovitaja funktsiooni ja teiste eelseisvate uuenduste eesmärk muuta NETI veelgi atraktiivsemaks keskkonnaks, tõstes sellega külastatavust ning seeläbi käibenumbreid. „Kuigi oleme olnud aastaid Eesti populaarseim ja edukaim portaal, pole me oma kasutajaid millegi tõeliselt särava ja nähtavaga viimasel ajal üllatanud. Selleks, et oma

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018