Tarbijad tunnevad huvi banaanide, kohvi ja moosi päritolu vastu

Tänapäeval, mil meie kõnekeelde on jõudnud väljend „ökoloogiline jalajälg“, on oodata ka teadlike tarbijate arvu kasvu ja küsimusi, mida veel mõned aastad tagasi ei küsitud, aga mis on muutumas ostuotsuse tegemise lahutamatuks osaks: Kuidas see asi on valmistatud? Kus ja kelle poolt? Kuidas see meie poeletile jõudis? Millist mõju avaldab selle ostmine keskkonnale?

Tänapäeva tarbijad ootavad tootjatelt läbipaistvust. Et vastata paremini keskkonnateadlike tarbijate ootustele, varustavad mõned ettevõtted juba praegu oma tooteid koodidega, mille internetti sisestamisel avaneb kogu antud toote päritoluinfo koos fotodega tootmisprotsessist ja töötajatest.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018