Tallinn Music Week kutsub loovtöötajaid seminaridele

26. - 28. märtsil toimuv Tallinn Music Week ootab reklaamiagentuuride töötajaid põnevatele seminaridele ning Sony ATV esindajate presentatsioonile muusika kasutamisest reklaamis. Presentatsiooni “Benefits of Music in Marketing Campaigns (What Can Music Do for Your Brand)” viib läbi Sony ATV Publishing Sweden esindaja Hampus Kivimäe.

"Muusika on nii tele- kui järjest enam ka veebireklaamis oluline kunstiline dominant, mille ümber kampaania ehitada", selgitab festivali peakorraldaja Helen Sildna. "Paljude toodete ja teenuste reklaamimisel on tähtis eelkõige meeleolu loomine ja selleks on õige muusikavalik üks parimaid ja lihtsamaid meetodeid. Eestis arvatakse tihti, et hea muusika kasutamine reklaamides

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018