Eesti parima reklaami väljaselgitamisel osaleb 631 võistlustööd

Eelmisel nädalal lõppes tööde esitamine 11. korda toimuvale Eesti rahvuslikule reklaamikonkursile Kuldmuna. Alates jaanuarist laekus konkursile 631 reklaami, esitatud tööde arv jäi samale tasemele võrreldes eelmise aastaga. Tänavu valitakse konkursi raames esmakordselt ka Eesti parim üritusturundusprojekt. Kuldmuna auhinnagala toimub 3. aprillil Tallinnas.

„Reklaamiagentuurid ei ole oma latti alla laskunud ning esitatud tööd on endiselt kõrge loomingulise tasemega. Tänavu on reklaamiagentuuride peaeesmärgiks see, kuidas senisest veelgi paremini reklaami abil ärieesmärke saavutada,“ ütles Eesti Reklaamiagentuuride Liidu president Heily Aavik. „Müüt sellest, et reklaam on vaid ilus pilt või teleklipp, hakkab samuti kaduma,“ lisas

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018