Valio Alma kaubamärk uueneb

Märtsis jõuavad tarbijateni uuenenud pakendikujundusega Valio Alma tooted. Uus Valio Alma on kaasaegsem, pehmem ja sõbralikum. Olulisel kohal uuenduses on maalähedus, sest kõik Valio Alma tooted on valmistatud kodumaisest toorpiimast. Koos uute pakenditega muudeti ka Valio ja Alma logosid. Suurim muutus puudutab just Valio märki.

Käsikäes uue välimusega muutuvad Valio Alma jogurti-, kohupiima- ja kodujuustude pakendid keskkonnasõbralikumaks. Uutes pakendites kasutatakse enam kui kümnendiku võrra vähem plastikut ning tugevuse annab topsidele taaskasutatud paberist valmistatud kartongümbris. Nii kartong kui ka plast on taaskasutatavad ning seega on tarbijatel võimalik neid sorteerides korduvkasutusse suunata.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018