René Reinumägi Eesti uuest tunnuslausest ''Positively Surprising''

Helgemad pead, üle maa, tulnud kokku. Otsustanud, et peaks oma maad reklaamima. Nii, et kõik teaksid tast ning tuleksid sinna puhkama ja raha tegema. Leiti, et selleks vaja leida oma maad tutvustav tunnuslause.

Mis tooks esile selle, mis maale ainuomast ja erilist. Hakatud siis otsima seda unikaalsust. Otsiti, otsiti, midagi ei leitud. Nii hakatigi reklaamima: Maa - koht kus pole midagi. Ja sõitnudki rahvast üle ilma kohale. Vaatama, seda ilmaimet. Käidud ringi ja imestatud. Tõesti, pole mitte kui midagi. Rääkinud seda õhinal teistelegi edasi. Ja nii voolanudki lakkamatult külalisi maale, sest eks

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused