Kaspar Küünarpuu alustas tööd tegevjuhina uuringufirmas Norstat Eesti

Suhtekorraldusagentuuris Hill & Knowlton Eesti tehnoloogiasektori klientide eest hoolitsenud vanemkonsultant Kaspar Küünarpuu alustas veebruaris 2009 tööd tegevjuhina uuringufirmas Norstat Eesti, mis keskendub andmekogumisele turu-uuringute tarbeks.

Küünarpuu arvates on ettevõtetes huvi elluviidu tulemuslikkuse hindamise vastu täna selgelt kasvamas. „Kasvanud konkurents esitab uue väljakutse, mis nõuab senisest enam turu ja kliendi vajaduste analüüsimist ning rahakulutuse tulemuslikkuse mõõtmist.“

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018