Amserv Grupi uus turundusdirektor on Tuuli Kruusimägi

Alates 1. veebruarist 2009 on Amserv Grupi uueks turundusdirektoriks Tuuli Kruusimägi. Enne Amservi turundustiimiga liitumist töötas Tuuli Balti Autoliisingu tegevjuhina, enne Balti Autoliisingut aga Hansa Liisingu ja Hansa Varakindlustuse turundusjuhina.

Täna on Amserv Grupis kolmeliikmeline turundustiim kuhu lisaks Tuulile kuuluvad ka Helen Sagadi ja Eveli Randlane. Eveli on Hyundai süsteemis töötanud 6 aastat ja Helen General Motorsi brände turundanud 3,5 aastat.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018