Kuidas käitub tulemuslik turundusosakond majandussurutises?

Lähtuvalt turusituatsioonist on viimase poole aasta jooksul tulnud mitmeid ja mitmeid kordi nõustada ettevõtete turundusinimesi, et kuidas järsus oodatavas majandusmuutuses paremini olemasolevast turunduseelarvest tulemust kätte saada. Kirjeldan siin valikut mõtteid, milleni oleme koos mitmete turundusjuhtidega jõudnud. Osad neist on tuttavad ilmselt paljudele, aga tõsiasi on, et neid ei järgita siiski reeglipäraselt.

Turunduskampaaniat ette valmistades tuleb soovitav turundustegevus või kampaania eesmärk koos soovitava äritulemusega võimalikult täpselt ettevõtte sees kirja panna. Seda tehes tuleb aga rangelt silmas pidada, et eesmärk oleks reaalne. Kirjapandud eesmärk peab saama läbi arutatud kõigi osapooltega ehk mitte ainult turundusinimeste ja juhtkonna vaid kõikide ettevõtte inimestega, kelle tegevust

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018