Tippjuhtide ootused turundusjuhtidele 2009

Avaldame esimese valiku intervjuude sarjast, kus Best Marketing uurib Eesti ettevõtete juhtide käest, mida nad ootavad oma turundusosakondadelt aastal 2009 ning mida peaks ettevõtte turundusjuht tegema tuleval aastal teisiti kui seni. Intervjuude käigus selgitame välja, millised on kõige olulisemad teemad ja selle alusel koostame oma turunduskonverentside kavasid. Ka 5. – 6. märtsini 2009 Tartus hotellis Dorpat toimuva Aasta Turundussündmuse Password teemade valik tugineb nendele arvamusetele.

• Mida peaks teie ettevõtte turundusjuht / turundusosakond tegema 2009. a. teisiti kui seni, millele rohkem keskenduma?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018