Ajakirja Kroonika uus turundusjuht on Merily Pihelbu

Alates 8. detsembrist 2008 on ajakirja Kroonika uus turundusjuht Merily Pihelbu (fotol). Lisaks tegeleb Merily ka ajakirjade Pere ja Kodu, Käsitöö ning raamatute turundamisega. Merily on lõpetanud akadeemia Nord turunduse ja reklaami erialala. Enne Ajakirjade Kirjastusse tööle asumist töötas ta Saku Õlletehases tootejuhina.

Ajakirjade Kirjastuse turundustiimis on kokku 5 liiget, tiimi juhib turundusdirektor Mai-Liis Laisk. Enne Ajakirjade Kirjastuse turundustiimiga liitumist töötas Mai-Liis aastatel 1991 - 2007 Tallinkis ja tema viimane ametikoht oli Tallink Hotels müügi- ja turundusjuht. Ajakirjade Kirjastuses alustas ta 2007. aasta lõpus turundusjuhina, tiimi juhib alates 2008. aasta

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018