Epica 2008 reklaamikonkursi võitsid Volkswagen Dog ja John Lewis Shadows

Reedel, 21. novembril valiti Pariisis välja Epica 2008 reklaamikonkursi võitjad. Käesoleval aastal aastal laekus Epicale 5000 tööd 51-st riigist. Võistlustöid hinnati kahe kriteeriumi põhjal: loovidee + teostuse kvaliteet.

Epica on Euroopa üks tähtsamaid reklaamikonkursse, mille eripäraks on see, et žürii koosneb Euroopa meedia- ja turundusajakirjade toimetajatest ning ajakirjanikest. Best Marketingi esindas Epica žüriis sel aastal Hando Sinisalu. Žüriisse kuulusid turundusajakirjade toimetajad 22-st Euroopa riigist.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018