Mobiilioperaatorid lõid ühtse mobiilireklaami paketi

Esmaspäeval, 17. novembril 2008 algatasid EMT, Tele2 ja Elisa koostööprojekti, mille eesmärgiks on Rootsi mobiilioperaatorite eeskujul edendada Eestis m-turundust, pakkudes klientidele ühist reklaamipaketti kõigi operaatorite mobiiliportaalides.

Koostöö tulemusena saavad reklaamiandjad osta iga operaatori juurest reklaami paralleelselt ka teiste operaatorite mobiiliportaalidesse, toetudes võrreldavale statistikale ja hinnamudelile. Koostöökokkulepe defineerib mobiilireklaami ühtsed standardid, formaadid ja mõõdikusüsteemi.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018